Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Motivul pentru care un fost polițist, client al ”bordelului” cu minore din Abrud a cerut să părăsească arestul la domiciliu: Decizia instanței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Motivul pentru care un fost polițist, client al ”bordelului” cu minore din Abrud a cerut să părăsească arestul la domiciliu: Decizia instanței

Un fost polițist, aflat în arest la domiciliu în dosarul ”bordelului” din Apuseni, instrumentat de procurori DIICOT Alba Iulia, a cerut permisiunea părăsirii domiciliului în vederea efectuării unui control medical de specialitate.

Prin cererea înregistrată în data de 15 Mai 2023 inculpatul a solicitat permiterea părăsirii domiciliului de la adresa unde este arestat la domiciliu, în vederea efectuării unei coronarografii la Institutul Inimii din Cluj Napoca.

Citește și: Fost polițist, client al ”bordelului” cu minore din Abrud, ARESTAT PREVENITV

Magistrații Tribunalui Alba au admis, în 18 mai, cererea de părăsire a domiciliului pentru a se deplasa la institutul Inimi, între 23 și 25 mai, inculpatul urmând să petreacă noaptea la fiul său.

P. C. este unul dintre ”beneficiarii” minorelor care se prostituau la ”bordelul” înființat de un antrenor de fotbal din orașul Abrud, județul Alba. Anchetatorii au obținut informații că ex-polițistul a încălcat interdicțiile impuse prin măsura controlului judiciar, respectiv de a lua legătura cu martori și alți inculpați din dosar. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor, faptă pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Procurorii DIICOT Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în 31 ianuarie 2023, a șase persoane în dosarul bordelului clandestin „administrat” de antrenorul de fotbal din Abrud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea