Rămâi conectat

Actualitate

Moș Crăciun a adus cadouri copiilor consilierilor juridici din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Consilierilor juridici Alba, reprezentat prin Decan Ciutrila Cristian, a organizat vineri, 15 decembrie, la Hotel Transilvania, seară de colinde si cadouri pentru copiii consilierilor juridici Alba.

Pe această cale, Colegiul Juriștilor Alba a adus în sufletul juriștilor și a copiilor mesajul Nașterii Pruncului Iisus Hristos și bucuria cadourilor de Crăciun.

”Încercam ca an de an in preajma sarbatorilor de Crăciun si de Paști sa oferim juriștilor si astfel de momente pe langa actiunile cu caracter juridic si a cursurilor de formare profesionala. Tuturor, dorim ca sarbatoarea de Crăciun sa aduca bucurii, sănătate si spor in toate. Sarbatori fericite”, se arată într-un comunicat de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea