Modificarea drapelului României – o ofensă adusă albaiulienilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

„Arborarea drapelului naţional pe clopotniţa Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, drapel în care culoarea roşie este înlocuită cu o combinaţie de portocaliu şi vişiniu este o ofensă adusă albaiulienilor”, susţine dr. Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba. În opinia sa schimbarea culorilor drapelului naţional constituie infracţiune şi în această situaţie organele abilitate trebuie să-şi facă datoria. Liderul PSD Alba este de părere că cel care a greşit trebuie să plătească, culorile drapelului naţional fiind stabilite prin Constituţia României. „E o mare greşeală care nu va trece neobservată de cei care vin în capitala de suflet a românilor de 1 Decembrie”, a precizat Ioan Dîrzu. (A.D.T.)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

m.s 23 noiembrie 2010 at 0:41

Nu cred ca daca se doreste nu se poate vedea dincolo de ceea ce a dorit acel artist plastic sa redea prin ,, modificarea,, culorilor drapelului national. Este o ,, scapare,, fara nici o scuza, dar combinatia de culori doreste sa stilizeze curcubeul, care este un simbol al impacarii, al acceptarii, al pacii dintre toti si toate, si cu precadere intre rivalii din politica romaneasca, unde se merge pe principiul ,, SA FII GICA CONTRA,, , SA VOTEZI IMPOTRIVA, SA DARAMI CEEA CE E BUN, DAR FACUT DE ALTII SI NU DE PARTIDUL TAU. Cred ca sub simbolul drapelului national si mai ales ,, la umbra,, Catedralei Reintregirii ar trebui ca cei care ,, ne doresc ,, binele sa lase rivalitatile si dusmaniile la o parte.

alexandru 23 noiembrie 2010 at 8:58

si totusi steagul romaniei este arborat pe catargul metalic, acolo s-a dat si onorul la steag si inceperea festivitatiilor.a face politica din nimicuri este o caracteristica a acestei clade de politiceni de bloc, castigatori importanti de sute de voturi, figuranti notorii care isi platesc cate un articol ca sa nu uitam de existenta lor.totusi steagul e pe catarg domnule darzu, sau nici macar nu ai fost pe acolo ci te ai uitat la stiri aseara si ai zis ca e momentul sa zici si tu ceva.iti aduc aminte ca pe vremea guvernului nastase min culturii a construit un monument langa mhotelul cetate, care este nici mai mult decat un rotor de motor electric( deh simbolisme) si din cate stiu eu a costat muuult mai mult decat acest banner.aui putea sa iti canalizezi banii si timpul pentru a promova un candidat la primarie din partea psd asa cum fac cei de la pnl.sau ai mentalitatea lui ponta care deja a pierdut alegerile prezidentiale viitoare …vezi ultimele lui declaratii.nu crezi ca ar fi timpul sa stim daca aveti candidat la primarie?sau trageti la sorti unul cu o saptamana inainte de inreg candidaturilor… nu de alta dar vorbim de cel mai mare partid din romania…si de un municipiu in care nu reusiti sa depasiti bariera de 12%.?sper ca cineva din psd sa citeasca comenatriul meu si sa isi puna intrebari.

Comentariile sunt oprite