Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mită REFUZATĂ de doi polițiști din Alba. Dosar penal pentru bărbatul care a dat bani pentru ca agenții să-și încalce atribuțiile de serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mită REFUZATĂ de doi polițiști din Alba. Dosar penal pentru bărbatul care a dat bani pentru ca agenții să-și încalce atribuțiile de serviciu

La data de 08.10.2019 la Serviciul Județean Anticorupție Alba a fost înregistrat denunțul agenților S.I. și H.D., din cadrul I.P.J. Alba – Secția 5 Poliție Rurală Blaj, prin care au sesizat faptul că, în urma unui control al documentelor de însoțire a mărfii, au fost constatate unele nereguli, iar numitul C.A persoană fără calitate specială, a oferit polițiștilor o sumă de bani pentru a nu lua măsurile legale de sancționare.

Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, astfel procurorul de caz dispunând delegarea ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba pentru realizarea prinderii în flagrant şi efectuarea unor alte acte de urmărire penală.

La data de 08.10.2019, numitul C.A. a fost prins în flagrant de ofițerii S.J.A. Alba, după ce a dat unuia dintre agenții de poliţie constatatori o suma de bani pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu și a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională și confiscare a mărfii.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul C.A. pentru săvârşirea infracţiunii de „dare de mită”, acesta fiind cercetat în stare de libertate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea