Mircea Trifu: Proiect pentru sistarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia

Mircea Trifu, consilier local A.N.A., va depune miercuri un proiect de H.C.L. pentru istarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia, în contextul în care statul român a ordonat „stare de urgență” și a blocat practic activitățile și implicit veniturile persoanelor fizice și juridice care dețin proprietățile închiriate sau concesionate de la primări

”În această dimineață voi depune un proiect de h.c.l. pentru sistarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia.

ELIT

Este incorect și necinstit ca primăria Alba Iulia să încaseze aceste sume în condițiile în care statul român a ordonat „stare de urgență” și a blocat practic activitățile și implicit veniturile persoanelor fizice și juridice care dețin proprietățile închiriate sau concesionate de la primărie.

Conducerea primăriei are obligația să redimensioneze, în mod responsabil, cheltuielile cu funcționarea, cu salariile și mai ales cu sporurile pe care continuă să le acorde în mod iresponsabil”, precizează consilierul local.

MIRCEA TRIFU, CONSILIER A.N.A.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...