Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: Proiect pentru sistarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Trifu, consilier local A.N.A., va depune miercuri un proiect de H.C.L. pentru istarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia, în contextul în care statul român a ordonat „stare de urgență” și a blocat practic activitățile și implicit veniturile persoanelor fizice și juridice care dețin proprietățile închiriate sau concesionate de la primări

”În această dimineață voi depune un proiect de h.c.l. pentru sistarea tururor concesiunilor și chiriilor plătite către primăria Alba Iulia.

Este incorect și necinstit ca primăria Alba Iulia să încaseze aceste sume în condițiile în care statul român a ordonat „stare de urgență” și a blocat practic activitățile și implicit veniturile persoanelor fizice și juridice care dețin proprietățile închiriate sau concesionate de la primărie.

Conducerea primăriei are obligația să redimensioneze, în mod responsabil, cheltuielile cu funcționarea, cu salariile și mai ales cu sporurile pe care continuă să le acorde în mod iresponsabil”, precizează consilierul local.

MIRCEA TRIFU, CONSILIER A.N.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea