Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: ”Pentru Primăria Alba Iulia a devenit o tradiție să-mi preia inițiativele, astfel că și în acest an va premia cei mai buni sportivi albaiulieni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În luna octombrie a anului trecut, consilierul local independent Mircea Trifu a propus premierea a 4 sportivi etalon ai orașului nostru.

”Mă refer în primul rând la atleta Ana Rodean, la Ovidiu Pănăzan – care a obținut titlul de campion mondial la powerlifting, iar seniorul Ilie Cioca s-a întors de la Balcaniada de atletism pentru veterani cu salba de medalii de aur și argint, ca în fiecare an. Totodată, propun premierea șahistului albaiulian Mihnea Costachi, care s-a clasat pe locul șapte la Campionatele Mondiale de Juniori”, a spus, în octombrie 2016, consilierul local independent Mircea Trifu.

El a adăugat că ”sumele propuse de mine vor fi simbolice, de 2.000 de lei pentru 3 dintre cei amintiți și 3.000 de lei pentru Ana Rodean. Într-o lume în care exemplele pozitive, ce trebuie urmate, sunt tot mai puține trebuie să fim foarte atenți cu cele pe carele avem”, a mai declarat atunci consilierul independent.

Potrivit lui Mircea Trifu, inițiativa sa a fost preluată de Primăria Alba Iulia în decembrie 2016, iar recent Consiliul Local Alba Iulia a aprobat ca și în acest an să fie premiați sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite pe plan național și internațional.

”Pentru Primăria Alba Iulia a devenit o tradiție să-mi preia inițiativele, astfel că și în acest an va premia cei
mai buni sportivi albaiulieni, de la toate disciplinele”, a declarat Mircea Trifu, consilier local independent al municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea