Mircea Trifu: ”Pentru Primăria Alba Iulia a devenit o tradiție să-mi preia inițiativele, astfel că și în acest an va premia cei mai buni sportivi albaiulieni”

În luna octombrie a anului trecut, consilierul local independent Mircea Trifu a propus premierea a 4 sportivi etalon ai orașului nostru.

”Mă refer în primul rând la atleta Ana Rodean, la Ovidiu Pănăzan – care a obținut titlul de campion mondial la powerlifting, iar seniorul Ilie Cioca s-a întors de la Balcaniada de atletism pentru veterani cu salba de medalii de aur și argint, ca în fiecare an. Totodată, propun premierea șahistului albaiulian Mihnea Costachi, care s-a clasat pe locul șapte la Campionatele Mondiale de Juniori”, a spus, în octombrie 2016, consilierul local independent Mircea Trifu.

El a adăugat că ”sumele propuse de mine vor fi simbolice, de 2.000 de lei pentru 3 dintre cei amintiți și 3.000 de lei pentru Ana Rodean. Într-o lume în care exemplele pozitive, ce trebuie urmate, sunt tot mai puține trebuie să fim foarte atenți cu cele pe carele avem”, a mai declarat atunci consilierul independent.

Potrivit lui Mircea Trifu, inițiativa sa a fost preluată de Primăria Alba Iulia în decembrie 2016, iar recent Consiliul Local Alba Iulia a aprobat ca și în acest an să fie premiați sportivii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite pe plan național și internațional.

”Pentru Primăria Alba Iulia a devenit o tradiție să-mi preia inițiativele, astfel că și în acest an va premia cei
mai buni sportivi albaiulieni, de la toate disciplinele”, a declarat Mircea Trifu, consilier local independent al municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Antitot 5 decembrie 2017 at 20:02

Mai dute mai „modestule”doar tu le sti pe toate restul sunt răi numai tu esti bun.Neprihanitule.

CIUFU 6 decembrie 2017 at 8:20

TRIFULE, CE ALE TALE IDEI?
AI FACUT TAMTAM PE PIATA SI PARCA TOT NE REZOLVATA ESTE.ACUM AI GASIT ALT SUBIECT,IDIOTI SUNT DESTUI DAR NU CU PREGATIREA TA, DACA ESTI ASA DE BUN CUM DE ESTI NUMAI UN AMARIT DE CONSILIER? NU TE TENTEAZA MAI SUS?
PAI BERBECULE DE AIA ESTI CONSILIER CA SA AI INITIATIVE.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...