Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mircea Oprea dat afară de la FC Unirea!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Mircea Oprea a fost exclus din lot de oficialii unirişti, înaintea jocului cu ACU Arad, în urma unor discuţii contradictorii purtate joi pe tema condiţiilor de la echipă. „Nu ne-a ajutat cu nimic şi oricum contractul i se încheia la vară. Mai mult, făcea atmosferă şi era mereu nemulţumit în vestiar din pricina problemelor financiare”, a explicat managerul sportiv Eutin Bojin. Mircea Oprea a venit în vara trecută la echipa din oraşul natal, însă n-a reuşit să se impună printre titulari, în retur sub comanda lui Gabi Stan adunând 56 de minute în 4 jocuri în care a fost utilizat din postura de rezervă. „Poate n-am fost bun, poate-s prea bătrân, asta este, din păcate… Dar câte şanse mi s-au dat să joc, că de abia am bifat o jumătate de oră? N-am niciun gust amar, aştept doar să ne despărţim în mod oficial, să semnăm actele”, a afirmat atacantul care în 20 aprilie va împlini 31 ani. „În discuţia avută cu domnul Stan, dânsul mi-a spus că nu vrea să renunţe la mine, dar şefii nu m-au înştiinţat încă în mod oficial..”, a conchis M. Oprea. În consecinţă „Gabelo” mai contează doar pe trei atacanţi, Ad. Câmpeanu, S. Mureşan şi Bodolan (ce au marcat împreună două goluri), întrucât F. Himcinschi este în cantonament cu lotul Under 17, renunţarea la serviciile lui M. Oprea coincizând şi cu apariţia atacantului de culoare venit din Camerun (probabil pentru a-i face loc vârfului african)… Acum, vine fireasca întrebare: dacă jucătorul albaiulian ar fi primit mai multe şanse şi ar fi fost utilizat undeva la nivelul căpitanului Ad. Câmpeanu (406 minute, un gol înscris), care ar fi fost randamentul său?!
l3600 lei în 8 luni!
În tur (când a ajuns să evolueze chiar şi pe postul de fundaş stânga), aflat în urmă cu pregătirea şi cu kilograme în plus, jucătorul localnic a plătit tribut şi eliminării din etapa a 6-a cu Voinţa Sibiu, când a fost suspendat 4 etape şi drept pedeapsă a fost obligat să suporte din contract amenda de 2500 lei. „Mie îmi pare bine că am revenit acasă pentru copii, că n-am mai făcut naveta prin alte oraşe, pentru că la câţi bani am câştigat la Unirea pot spune că am jucat de plăcere”, a mai menţionat Oprea, care susţine că a încasat în cele 8 luni petrecute la Unirea suma totală de 3600 lei. „Mai am de luat câteva rate, dar vom regla conturile zilele viitoare. Mi-aş dori să mai joc de la vară, n-am de gând să devin antrenor atât de repede. Voi vedea ce voi face”, a admis M. Oprea. „Nu-mi propun să mă cert cu nimeni, nu e o palmă că s-a renunţat la serviciile mele, mă împac cu ideea până la urmă. Îmi pare rău că nu s-a câştigat cu ACU, o echipă foarte slabă”, a concluzionat Oprea.
lEgal norocos pentru ACU
„Îmi pare rău că n-am reuşit să câştigăm, n-am putut să înscriem şi din acest motiv am ratat victoria. N-am ce să le reproşez jucătorilor, generoşi în efort, însă ne-a lipsit golul împotriva unei echipe masate în careul de 16 metri”, a declarat antrenorul Gabi Stan. Acesta a preluat echipa la minus 9 în clasamentul adevărului şi în cele 7 etape scurse din retur a acumulat 8 puncte, FC Unirea ajungând acum să deţină cel mai slab pasiv din serie, minus 13, alături de Mureşul Deva. „Am profitat de perioada de întrerupere, am studiat jocul adversarului şi ne-am pregătit în consecinţă. Am jucat bine tactic, ne-am concentrat spre un sistem defensiv şi totul ne-a ieşit cu excepţia fazei de contraatac. Portarul Paul a dat încredere echipei, am realizat un rezultat pozitiv şi orice punct adunat ne duce spre liniştea dorită”, a spus Sandu Ţamboi, antrenor secund şi cu portarii la ACU Arad.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea