Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mircea Hava, un bunic fericit: Este cea mai mare bucurie pe care o poate simți un om pe pământ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

deschiderea-parcului-sarbatorilor-de-iarna08Mircea Hava a vorbit, pentru prima dată, în spațiul public, despre nepotul său și despre bucuria de a fi bunic.

La deschiderea Parcului Sărbătorilor de Iarnă, pe scena special amenajată din Piața Cetății au urcat mai mulți copii, printre care și nepoțelul lui Hava, care nu a împlinit  vârsta de un an.

”Fără să vă supărați pe mine, nu sunt Moș Crăciun, dar sunt un fel de moș pentru că aici lângă mine îl am pe nepotul meu”, a spus Mircea Hava.

La sfârșit, întrebat dacă este un primar fericit, Hava a răspuns: ”Sunt un primar fericit, dar să știți că sunt mai fericit ca bunic. Acum el este mic, nu are un an. O să aibă în noaptea de revelion un an. O să fiu fericit că în fiecare noapte de revelion va trebui să stau cu el, până când va crește mare, iar apoi va sta poate el cu mine. Este cea mai mare bucurie pe care cred că o poate simți un om pe pământ, când are un nepot”, a conchis edilul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea