Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava: ”Problema depozitării gunoiului menajer din Alba s-a transformat într-o vânzoleală politică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că depozitarea gunoiului menajer nu reprezintă o problemă pentru municipiul Alba Iulia și că administrația a găsit, atât o soluție de moment, cât și alte rezolvări, pe termen lung, până la finalizarea Depozitului de Deșeuri de la Galda de Jos.

Mircea HavaAstfel, în aceste zile depozitarea se face la Târgu Jiu, dar se așteaptă soluționarea situației de la Depozitul din Cristian, unde s-a constatat că Garda de Mediu a impus, pe motiv că nu ar exista spațiu suficient, rezilierea contractelor cu județele învecinate Sibiului. În plus, există alternativa depozitării într-un spațiu privat, amenajat lângă Ocna Mureș, care așteaptă doar autorizația de mediu – o soluție mult mai comodă și mai puțin costisitoare decât transportul deșeurilor la Cristian, de care ar putea beneficia majoritatea localităților din Alba.

Pe de altă parte, în opinia primarului, ”o chestiune care trebuia rezolvată cu calm, a ajuns o vânzoleală politică, a PSD-ului în special, care în zona noastră nu are ce face altceva decât să tropăie pe străzi”, motiv pentru care au organizat un miting.

”Poate, cine știe, PSD-ul de aici, în frunte cu fruntașii lui, vor ca gunoaiele să fie aproape de ei, să le țină aici, acasă, să se ducă seara, dimineața, la locul respectiv, să se închine și să se bucure”, a spus Mircea Hava.

Vedeți toată declarația în filmul de mai jos:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea