Mircea Hava nu se teme de USL

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

„În judeţ nu vor câştiga decât dacă, Doamne fereşte, păţim noi ceva, fizic!” Acesta a fost comentariul preşedintelui PDL Alba Mircea Hava la adresa nou constituitei Uniuni Social Liberale, care de curând şi-a făcut apariţia şi pe scena politică a judeţului în cadrul unei conferinţe de presă comune. Mircea Hava nu se teme de contracandidatul pe care USL îl va promova pentru fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia şi nici de cel care îl va concura pe Ion Dumitrel pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Comentând cifrele unui sondaj de opinie prezentate de vicepreşedintele PNL Alba Florin Roman întru susţinerea încrederii scăzute pe care electorii o au în PDL, Mircea Hava a declarat că acestea nu sunt un argument pentru un eventual eşec al său la Alba Iulia deoarece „sondajele sunt aşa cum sunt, nu vreau să spun mai multe. Dar noutatea acestei uniuni va dispărea în mai puţin de un an şi jumătate cât mai este până la alegerile locale şi procentul lor se va micşora. În plus eu am ce arăta oamenilor. Alba Iulia arată tot mai bine şi cu proiectele pe care le avem în derulare frumuseţea şi confortul urban vor creşte. Doar rău voitorii pot nega asta. Ei (USL – n. red.) nu au ce arăta. Doar fac promisiuni. În plus le reamintesc că eu am mai câştigat la scor fotoliul de primar şi când Partidul Democrat avea în sondaje 11 la sută.” (A.D.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

rosety 10 februarie 2011 at 9:27

De DZEU nu va este frica paginilor si barbarilor ce sinteti? Bata-va sa va bata cel de sus necredinciosilor ca o sa sfirsiti toti la AIUD.

NECUNOSCUT 10 februarie 2011 at 20:15

Deci ,sa intelegem d-lor pedelei ca nu conteaza citi se prezinta la vot si voteaza ,esential este cine numara voturile?

costelus2011 10 februarie 2011 at 21:33

nu se teme pentru ca sta inca bine cu bordurile si dupa ce le termina pleaca ambasador, ca sa nu il prinda caderea guv boc primar, stie el de ce…../in rest traieste bine……

Comentariile sunt oprite