Rămâi conectat

Curier Județean

Mircea Hava, mesaj emoționant pentru nepoți la începerea anului școlar: „Desăvârșirea fiecăruia dintre noi începe de mai jos decât bănuiți”

Bera Larisa

Publicat

în

Mircea Hava, mesaj emoționant pentru nepoți la începerea anului școlar: „Desăvârșirea fiecăruia dintre noi începe de mai jos decât bănuiți”

Astăzi, 9 septembrie, la începerea anului școlar, europarlamentarul Mircea Hava, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru nepoți.

Citește și: LIVE VIDEO | Început de an școlar 2024-2025. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la deschiderea festivității de la cel mai nou și modern liceul din România, Liceul Tehnologic Sebeș

„Desăvârșirea fiecăruia dintre noi începe de mai jos decât bănuiți.

Din clasă, din curtea școlii și de la pauzele cu genunchi juliți. Oricât de meșteșugite ar fi vorbele, esența fiecărui început de an școlar e în inima fiecăruia dintre cei care trăiesc momentul. De la prima întâlnire cu viitorii colegi și de la prea-mult-așteptata revedere cu colega sau colegul de care-ți place în secret și care ți-a lipsit în vacanță.

S-aveți un nou an școlar fantastic, dragii mei și să vă faceți timp pentru toate, nu doar pentru carte. Amintindu-mi de mine, cred că m-aș fi simțit puțin nedreptățit că 15 septembrie e, anul ăsta, 9″, a transmis Mircea Hava, pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Bera Larisa

Publicat

în

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Miercuri, 11 septembrie 2024, pe platforma Discord va avea loc întâlnirea din luna septembrie a membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor interesate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea