Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava, despre liberalii contestatari ai conducerii PNL: De foarte multe ori unii ar trebui pedepsiţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele PNL Mircea Hava a declarat, referitor la contestatarii conducerii PNL, că ”unii vorbesc când nu trebuie” şi că ar trebui pedepsiţi.

„Am văzut în presă de greii partidului. Dacă îi puneţi pe cântar nu sunt grei. Nu este cazul să discutăm acum de Alina, care este proaspătă mămică. Unii vorbesc atunci când nu trebuie. Eu nu sunt adeptul sancţiunilor, însă de foarte multe ori unii ar trebui pedepsiţi. Gândiţi-vă ce a fost cu referendumul. După vine cineva să împartă ceea ce trebuia împărţit, să ne dea şi nouă, nu am înţeles de ce, li s-a spus de la început că fiecare trebuie să voteze aşa cum vrea”, a declarat primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, în Parlament, despre contestatarii conducerii PNL.

Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină şi propune o politică retrogradă. Mesajul a fost postat şi de Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiţiei.

”Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, este mesajul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea