Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet”

Mircea Hava a reacționat după apariția în spațiul online a informației potrivit căreia Dreapta Unită Alba îi susține o presupusă  candidatură la primăria Alba-Iulia și vor ”face front comun în spatele celui mai bun candidat”.

Anunțul a fost făcut marți de deputatul Daniel Gheorghe Rusu, actual Forța Dreptei, ex-AUR, pe pagina de Facebook.

”Omul Mircea Hava vă roagă să încetați cu FAKE-NEWS-URI legate de politicianul Mircea Hava!

Am văzut online și mi s-a spus și telefonic că circulă o informație legată de faptul că, în clipa de față, aș candida la Primăria Alba Iulia. Ba din partea Forței X, ba a vreuneia Y.

Nu sunt decât, maxim, minciuni grosolane, personaje care ori au prea mult timp ori viteză prea mare la internet.

Azi, acum, sunt membru cu acte în regulă la PNL. Asta ca să le fie unora clar: din stiloul și gura mea! Nu am avut și n-o să am niciodată nevoie de interpreți. Mă exprim fără nevoia de a fi anticipat de cineva. Iar intențiile pot avea o singură sursă: Mircea Hava!

Dacă va exista o candidatură a mea la Primăria din Alba Iulia, veți auzi confirmarea din partea lui Mircea Hava. Nu altfel.

Vă mulțumesc pentru atenție și pentru procentul din orice sondaj!”, a scris Hava pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ Partidul Social Democrat și-a lansat, vineri seara, la Alba Iulia, echipele de candidați pentru Consiliul Județean, respectiv municipiile, orașele și comunele din județul Alba. Pentru administrația județeană și pentru primăria municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea