Mircea Hava: ”Cu domnul prim-ministru Ponta nu pot să vorbesc pe limba lui de Dîmbovița”

Primarul Mircea Hava, a solicitat oficial, de la Prefectura Alba, o copie după adresa prin care fostul prefect Dan Simedru a cerut fonduri de la Guvern pentru organizarea manifestărilor de 1 Decembrie. Edilul municipiului Alba Iulia dorește astfel să dovedească faptul că primul ministru Victor Ponta ”a mințit” când a declarat că ”Hava cere pentru 1 Decembrie de trei ori mai mult ca în Bucureşti, are comision de partid”.

În virtutea prevederilor Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Mircea Hava în calitate de primar, vă solicită în mod respectuos eliberarea unei copii a adresei transmise de Instituția Prefectului Judeţului Alba către Guvernul României cu privire la alocările financiare pentru organizarea Zilei Naţionale la Alba Iulia”, se arată în solicitarea semnată de primarul Hava.

ELIT

Primul ministru a fost întrebat ieri de jurnaliștii din București dacă Guvernul va aproba solicitarea primarului de Alba Iulia, Mircea Hava, pentru finanţarea manifestărilor de 1 Decembrie care se ridică la 1,2 milioane de lei. Prin răspunsul său Ponta a dovedit că nu știe că o astfel de solicitare este făcută, în fiecare an de Instituția Prefectului și a răspuns: „Ştiu că sunt organizate de către primarul nemuritor, Mircea Hava, cel mai de stânga primar de dreapta din România – că ştiţi că el are cei mai mulţi angajaţi la asistenţă socială, omul e de extremă stânga. (…). Noi am dat pentru parada în Bucureşti 400 de mii de lei, dacă ne costă la Alba Iulia 1,2 milioane înseamnă că e cu comisionul domnului Hava. (…) Dacă primesc solicitarea, sprijin toate manifestările în toată ţara de 1 Decembrie, dar cu obraz. Dacă îmi ceri de trei ori mai mult decât la Bucureşti, înseamnă că ai obrazul foarte gros şi nu dau bani publici pentru afaceri de partid„.

Primarul Mircea Hava a mărturisit astăzi într-o conferință de presă că declarația primului ministru ”l-a iritat” și dacă acesta s-ar fi informat se putea evita discuția apărută pe marginea declarațiilor sale:

ADEZIUNE PLUS ALBA

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 martie: Sfinții 40 de Mucenici. Ce e bine să faci în această zi. Tradiții populare

În fiecare an, la data de 9 martie, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe cei 40 de Sfinți Mucenici, jertfiți pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

20 Comentarii

colonelu' gogu 27 noiembrie 2012 at 20:20

nu mai ai bani de artificii pentru prosti? fura mai putin si se rezolva problema.

@colonelu' gogu 27 noiembrie 2012 at 22:08

Special pentru tine o sa gaseasca, relaxeaza-te.

Dorin 27 noiembrie 2012 at 21:12

Mai USL-asilor , sunteti toti dupa chipul si asemanarea cu Antonescu -chiulaul repetent si drogat , si Ponta -plagiatorul hot , care minte incontinuu , cum respira :)sunteti buni de pubela societatii romanesti , daca nu va schimbati modul de abordare a subiectelor sensibile si importante pentru Romania , nu pentru puscariabilii tarii .

colonelu' gogu 27 noiembrie 2012 at 21:24

sava dorin (aiurelian, statu’ qoaie etc): treci pe la casieria paem sa-ti ridici suta de milioane pe luna, bani de la primarie, (deci din banii nostrii de impozite).

Status Quo 27 noiembrie 2012 at 22:00

Bai răcan cu kuru rosu,

iti recomand sa gusti din ultima parte a primei paranteze din textul tau (fara etc).

Probabil ca mintea ta aia minuscula nu poate concepe – bai burtă-verde – ca cineva poate scrie fara sa ia bani undeva. E probabil cazul tau.

Colonelu’ ….. gogu… pseudonim de natarau!

@Status Quo 27 noiembrie 2012 at 22:16

Lasa-l in artifica lui, tu nu vezi cum scrie, ce gramatica etaleaza?…nostriiiiii…Nu te mai certa cu toti semianalfabetii. Tu zici ca-i rosu, dar pare liberal. Sau nu? Sa fie rosu? Parca totusi galben! In fine, tot acelasi rahat!

Status Quo 27 noiembrie 2012 at 22:20

Simteam nevoia sa-i rad un dos de palma peste bot!

@Status Quo 27 noiembrie 2012 at 22:25

Ok. Si mai multe 🙂

colonelu' gogu 27 noiembrie 2012 at 22:28

qoaie: se apropie funia de par!

Status Quo 28 noiembrie 2012 at 16:46

Colonele ”Bobu”,

comanda la mine: salt inainte-culcat, salt inainte-culcat, salt inainte-culcat…

50 de ture de platou cu masca pe figura si echipament complet! Executarea!

Ai grija – racane – sa nu dai cu capu’ de gardul unitatii.

HH ( 87,53 %) 27 noiembrie 2012 at 21:32

HAVA, UN MASCARICI DISPERAT CA NU ARE BANI CA SA-I FACA LA NISTOR CAMPANIE PE BANII GUVERNULUI, SA FACA CHEFURI LA LICEUL MILITAR, PENTRU PROSTI CARNATI, SARMALE, FASOLE SI CANI DE VIN ( IN CE A MAI RAMAS DIN PARC), IAR PENTRU JEGURILE PORTOCALII LA HOTEL MEDIEVAL !
FELICITARI GUVERNULUI, 1 DECEMBRIE NU INSEAMNA CARNATI SI CONCERTE DE PARTID !
P.S. O SINGURA GREESALA A FACUT PRIMUL MINISTRU : HAVA NU ARE IDEOLOGIE, EL POATE FI DIMINEATA DE STANGA SI LA CULCARE DE DREAPTA, SIMULTAN, CONSECUTIV…. CUM DA BINE !
INCEPE ERA LAMENTARILOR LUI HAVA, DACA NU-L RIDICA DNA-UL MAI ARE 4 ANI DE LAMENTARI !

@HH 27 noiembrie 2012 at 22:23

Sunt si carnati, este si fasole, si vin, si concerte. Tu esti singurul care te lamentezi pe aici, uselistule! Ti-e teama ca iar o luati in freza de la PDL, asa-i disperatule? De ce ti-e frica nu scapi mascariciule!

HH 28 noiembrie 2012 at 9:51

CE BINE CA AVETI CARNATI SI FASOLE, PINOCHIO !

Alex Danila 28 noiembrie 2012 at 14:25

Stimate HH,a fost prezentat documentul care atesta faptul ca SIMEDRU a cerut bani de la Guvern,nu Hava! Asa ca cel care minte si e un mascarici disperat e Ponta!!

colonelu' gogu 27 noiembrie 2012 at 21:35

intrebare: dar pe limbile elenei udrea puteti vorbi domnule primar?

geo 27 noiembrie 2012 at 22:21

iti pui mintea cu Ponta, dle Hava? nu merita…

the ugly 27 noiembrie 2012 at 23:09

Cand o sa ajungi la mititica in orasul lui josan(zis si horatiu) o sa ai timp sa inveti limba poponarilor.

@ the ugly 27 noiembrie 2012 at 23:30

Nu te mai ingrijora de soarta pedelistilor, fa-ti probleme de Atanasiu care saptamana trecuta din nou a fost la Cluj, si nu la Iulius Mall, ci la DNA. Stii tu …in problema aia a lui cu interlopii si cu frauda, cu spaga…de-i in urmarire penala pentru ea, invinuit…Atanasiu, liberal de-al tau si de-a lui josan(zis si horatiu)…

the ugly 28 noiembrie 2012 at 0:01

ai uitat sa spui ca si mirciulica da cu subsemnatu pe la dna sti foarte bine, pentru atanasiu nu’ti fa griji pe 10 dec o sa aiba avantaj (imunitate) plus ca o sa fie si la serviciu (in coalitia de guvernare).

@the ugly 28 noiembrie 2012 at 0:32

Mno, imunitatea aia poate nu o obtine atanasiu, poate i se ridica imunitatea pe care se bazeaza…vezi Nastase, ca-i cel mai cunoscut caz. Vezi si alti parlamentari, de la toate partidele, judecati ca la carte, n-o fi atanasiu exceptia. Mai ales ca teo nu-i in gratiile lui Antonescu, altfel nu i-o tragea cu potor si cu Simedru, nu se kk ala pe autoritatea lui de presedinte PNL Alba. Aveti atatea probleme acum, incat nu-i momentul sa-ti faci griji pentru mirciulica. Nici sa arati cu degetul, cand la tine in ograda liberala ploua cu cercetarile penale, cu invinuiri.

Comentariile sunt oprite