Mircea Geoană îi admiră pe activiștii care luptă împotriva Proiectului Roșia Montană: ”Mișcarea civică creată reprezintă o gură de aer proaspăt pentru democrația românească”

Paul Voicu - Primar 2020

Președintele PSRO, Mircea Geoană, i-a lăudat la Radio Unirea FM pe opozanții Proiectului Roșia Montană, declarând că ” Mișcarea creată reprezintă o gură de aer proaspăt pentru democrația românească” și că este de apreciat modul în care lumea s-a implicat într-o cauză civică:

mircea geoana1”Nu vă dați seama cât de mult a contat vocea celor care s-au opus Proiectului Roșia Montană! Deși, poate, sunt argumente și pentru a se face dezvoltare și investiție. Dar din punct de vedere al sentimentului și al puterii pe care vocea cetățeanului o are la modul real, mișcarea din jurul Roșiei Montane reprezintă o gură de aer proaspăt pentru democrația românească. Ea s-a dus după aceea către alte subiecte, legate de companii care defrișează, companii care nu-și fac datoria, într-un fel a fost un strpgăt de deșteptare, și aici nu pot decât să aplaud modul în care lumea se implică pentru o cauză civică”, a spus Mircea Geoană.

ELIT

Acesta a recunoscut că a fost abordat de reprezentanți ai companiei RMGC care i-au cerut să se pronunțe în favoarea proiectului, însă a refuzat deoarece ”nu i-a plăcut cum mirosea”:

”Am fost rezervat de la început pentru că nu mi-a plăcut cum mirosea, la sensul propriu. Am spus-o și cu alte ocazii, am fost abordat de diverși reprezentanți ai acestei companii, le-am spus că nu știu și nu pot să mă angajez la ceva de care nu sunt convins. Alții, cum a fost domnul Băsescu, s-au angajat, pe față. Ponta, ca premier, a zis că vrea proiectul, și apoi nu l-a mai vrut, ca deputat. În clipa de față vom fi probabil puși în situația să plătim niște daune interese. (…) Subiectul acesta – Proiectul Roșia Montană, va trebui să-l tranșăm într-un fel. Va exista tehnologie mai modernă ca cea de acum și care să ne convingă că putem să mergem mai departe? Cred că putem să vedem peste niște ani de zile dacă subiectul mai rămâne de actualitate sau nu. Cel mai grav lucru este indecizia – să lași un subiect, o rană care supurează, netratată. Altfel ne trezim că nu se face nici investiția, plătim și banii și rămânem și  cu lumea încă nervoasă că subiectul ar putea să se întoarcă pe agenda publică”, a mai spus liderul PSRO. (Z.U.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Alex 30 iulie 2015 at 9:09

Sentimentul nu este reciproc si nu va fi niciodata. Mircea Geoana esti o mizerie si reprezinti ce uram mai mult – lingaul politic!

Traian Basescu 31 iulie 2015 at 2:01

Subscriu Mircea Geoana. Puie Monta. Dar si tu ramai un prostanac.

Stania Gheorghe 31 iulie 2015 at 10:24

Va rog, dle Geoana, respectati-va macar profesia de inginer!

un ardelean 31 iulie 2015 at 14:01

Prostanacule, in 2016, la alegeri, vei avea 80 % din voturile celor de la „uniti, salvam..”. Adica …numarate bob cu bob, vreo 2 -300 !

Io Nescu 31 iulie 2015 at 14:23

Miha hela dragostea mea… am invins….

marius 2 august 2015 at 11:07

Lui Ionescu întors de la luptă
Victorie !!! pu-ne masa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...