Rămâi conectat

Curier Județean

Mircea Crişan, noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (IPJ Alba)

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul şef de poliţie Mircea Crişan – şef al Poliţiei municipiului Alba Iulia a fost împuternicit de secretarul de stat – şeful Departamentului de ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea să îndeplinească funcția de adjunct al inspectorului şef pe linie de ordine publică.

„Astăzi, 6 octombrie a.c., la sediul I.P.J. Alba, chestorul principal  de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, a convocat o întâlnire de lucru cu factorii de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi şefii poliţiilor municipale.

Întâlnirea a avut ca scop analizarea situaţiei operative de la nivelul judeţului Alba, fiind evaluate măsurile dispuse în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, pentru prevenirea criminalităţii, a diminuării accidentelor grave de circulaţie, precum şi acţiunile desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale.

De asemenea, a fost analizat stadiul implementării noii concepţii a poliţiei rurale, prin care au fost operaţionalizate posturile de poliţie şi suplimentat numărul de poliţişti care acţionează în comune şi sate.

În cadrul discuţiilor au fost abordate şi aspecte referitoare la activităţile din domeniul ordinii şi siguranţei publice ce urmează a fi întreprinse cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor parlamentare, în contextul sarcinilor stabilite în cadrul Planului General de Măsuri al M.A.I. în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Oficialul Ministerului Administraţiei şi Internelor a solicitat tuturor factorilor de decizie aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare”, se aratăîntr-un comunicat remis presei de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea