Rămâi conectat

Ştirea zilei

MINUNE la Casa Județeană de Pensii Alba. Miile de dosare restante au fost REZOLVATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

După o muncă intensă de luni de zile, Casa Județeană de Pensii Alba a reușit să rezolve miile de restanțe moștenite. Noua conducere a preluat aproximativ 8.000 de dosare restante, nesoluționate de ani întregi.

Ca urmare a unei cereri făcute de ziarulunirea.ro, reprezentanții Casei Județene de Pensii Alba au transmis că la data de 1 decembrie 2020, stocul de restanțe preluat, a fost soluționat.

Într-o vizită de lucru din august, ministrul Muncii, Violeta Alexandru declara că la preluarea mandatului, actuala conducere a găsit aproape 10.000 de dosare cu termen întârziat, însă în aproape 5 luni a reușit să reducă numărul acestora la aproximativ 2.000.

În octombrie, după anunțul demiterii mai multor directorii de case de pensii care nu s-au implicat în rezolvarea dosarelor de pensionare restante, conducerea Casei Județene de Pensii Alba a primit o păsuire de o lună de la ministrul Muncii pentru că volumul de muncă era imens.

Decizia s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece restanțele au fost rezolvate în totalitate până în luna decembrie a anului curent.

Astfel acutuala conducere a Casei Județene de Pensii Alba a reișit să-și onoreze promisiunea și a rezolvat dosarele restante înainte de sfârșitul lui 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea