Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Minorul din Micești, suspectat de comiterea a 7 furturi din case în construcţie, cercetat în stare de arest

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adolescentul din Micești, reținut miercuri de comiterea a 7 furturi din case în construcţie din Alba Iulia, este cercetat în stare de arest preventiv. Ieri, B.I.M., de 17 ani a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de  furt calificat.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 zile.

Inculpaţi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Vă reamintim că în  data de 26 martie, în jurul orelor  09,30, patrula de siguranță publică  din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, în spetele Uzinei Electrice, l-au depistat pe B.I.M., de 17 ani, din cartierul Miceşti al municipiului Alba Iulia, în timp ce ardea cabluri electrice. Asupra minorului au fost găsiţi şi 4 metri liniari de țeavă de cupru.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că cei 300 de metri de cabluri precum şi țeava de cupru, au fost sustrase de minor, în dimineaţa zilei de 26.03.2014, din subsolul unei case aflată în construcţie, situată pe strada Dealului din Alba Iulia.

Poliţiştii au stabilit de asemenea,că minorul a sustras şi un prelungitor electric din curtea unui alt imobil din zonă. Prin extinderea cercetărilor a rezultat că în perioada 19.05.2013-24.03.2014, minorul a mai comis 7 furturi din case în construcţie şi anexe (6 în cartierul Miceşti şi unul de la un imobil situat pe şoseaua  de centură a municipiului Alba Iulia), de unde a sustras cabluri, ţevi şi scule electrice.

Poliţiştii au reușit să recupereze o mare parte din prejudiciu, care a fost estimat de păgubiţi la valoarea totală de 5.600 lei.

Faţă de minor, care este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat de Poliţia Municipiului Alba Iulia pentru mai multe furturi şi arestat preventiv la data de 25 iulie 2013 tot pentru furt, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.”

foto video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea