Rămâi conectat

Ştirea zilei

Minora din Valea Lungă, dispărută în 26 septembrie, găsită de polițiștii din Sebeș și predată familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minora din comuna Valea Lungă, județul Alba, care a dispărut de la domiciliu în 26 septembrie, a fost găsită, sâmbătă, de polițiștii din Sebeș și predată familiei.

oprean-anaMinora nu a fost victima vreunei infracțiuni, potrivit Poliției Alba.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizaţi că, la data de 26 septembrie a.c., OPREAN ANA TEODORA, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Minora este din Valea Lungă, însă locuia la bunica sa în Alba Iulia, unde urma cursuri școlare la o unitate de învățământ. Teodora are 1,50 m înălțime, constituţie normală, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală.

În momentul dispariției, aceasta purta o geacă de fâş albastră, pantaloni de blugi, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei au fost rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea