Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Minoră de 11 ani din Abrud, lovită de un autoturism. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier era băut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Roșia Montană s-a ales cu un dosar penal, după ce a lovit o minoră de 11 ani din Abrud, ce se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Mai grav, odată ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier era și băut.

La data de 22 august 2019, în jurul orei 17.30, polițiștii din Abrud au intervenit pe strada Republicii din oraș, pentru soluționarea unui accident rutier în urma căruia o minoră a suferit leziuni.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat, de 64 de ani, din comuna Roșia Montană, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate unei minore în vârstă de 11 ani, din Abrud, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroșând-o.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Ioan Popa și Mihai Avram de la ISU Alba au câștigat și în acest an titlul de ,,Cel Mai Puternic Pompier”. Vor participa la competiţii naționale și internaționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Popa și Mihai Avram de la ISU Alba au câștigat și în acest an titlul de ,,Cel Mai Puternic Pompier”. Vor participa la competiţii naționale și internaționale Ioan Popa și Mihai Avram și-au adjudecat și în acest an titlul de ,,Cel Mai Puternic Pompier” la categoriile lor de vârstă! A fost o competiție intensă, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea