// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova: Lipsa autostrăzilor din România “nu poate fi pusă în seama autorităţilor”

Lucian Şova, Ministrul Transporturilor, a anunţat luni că Guvernul pregăteşte o companie „antrepriză” care va prelua lucrările din marile şantiere de infrastructură care au fost abandonate.

„Am făcut un proiect de reorganizare a companiei de drumuri, am aprobat săptămana trecută un proiect de organizare a unei antreprize de lucrări care să poată prelua diverse şantiere abandonate din diverse motive. În acest fel poate mai scurtăm din timpii care se pierd acolo unde proiectele nu înregistrează succes”, a declarat Lucian Şova, în deschiderea unei conferinţe pe teme de infrastructură organizată de revista Capital.

Ministrul Transporturilor a precizat că lipsa autostrăzilor din România „nu poate fi pusă în seama autorităţilor”, ci este cauzată în general de „termenele mari şi de contestaţiile frecvente depuse în cazul licitaţiilor”.

„Vreau să fiu un ministru al zilei de azi, un ministru care să creeze bazele unei activităţi mai eficiente în viitor, nu-mi fac iluzii că voi avea şansa să parcurg întreg procesul, dar vreau să las urme pentru ceea ce vreau sa fac astăzi”, a spus Lucian Şova.

Sursa:economica.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Ministrul Transporturilor, Lucian Şova: Lipsa autostrăzilor din România “nu poate fi pusă în seama autorităţilor”

  1. mike 27.03.2018 la 22:09

    Bime domnule uite iau eu pe pielea mea responsabilitatea lipsei soselelor din Ro. — cu toate ca nu-mi plateste mie nimeni salar pentru asta — Dar oare pentru ce sunteti alesi si pusi in functii cu salarii babane, sa aruncati -neputinta voastra pe alti?? Aveti sub mana ingineri, economisti ,destepti cu diplome de doctori- platiti si ei baban — de ce nui folositi la capacitati maxime — ori iau bani pentru doar facind gargara?? Rusine sa va fie Va bateti joc de tara asta — uitativa la Croatia tara mica care va da lectii — Ungaria la fel