Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Sănătății, după tragedia de la Matei Balș: „E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat sâmbătă seara, in cadrul unei conferințe de presă, faptul că în cadrul spitale e nevoie „sa fie cald, sa nu fie rece”.

„E nevoie ca în spitale să fie cald, să nu fie rece, pentru că altfel e greu de suportat așa ceva, e greu de imaginat pentru oricare dintre noi și e nevoie ca regulile să fie suportate, de asta e nevoie de investiții în spitalele pe care le avem și avem nevoie de spitale noi”, a declarat ministrul Sănătății.

Tot în cadrul conferinței de presă, acesta a adus la cunoștință mai mult informații referitor la desfășurarea campaniei de vaccinare anti-Covid în luna februarie „o altă măsură pe care o anunț azi este legată de aglomerarea spitalelor, avem nevoie să ne asigurăm că mai puțin oameni trebuie să fie internați. Din statistici 85% din decese sunt la persoane peste 60 de ani, vulnerabile.

Este motivul pentru care am propus premierului și avem acceptul dânsului ca pentru toate locurile din platforma de vaccinare, pe perioada lunii februarie eligibili să fie doar varstnicii, cei cu boli cronice, cei cu handicap”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea