Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul pentru Energie: Garantez cu demisia că preţul gazelor nu va creşte, că preţul energiei termice pentru populaţie nu va creşte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă de la 1 ianuarie 2015 vor avea loc creșteri de prețuri la gazele destinate populației și la energia termică, ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu a declarat că va demisiona.

gaze-pret„Garantez cu demisia că preţul gazelor nu va creşte, că preţul energiei termice pentru populaţie nu va creşte. Dacă se va întâmpla altfel decât am spus, sunt dispus să demisionez din funcţie. Ce garanţie mai mare vreţi de la mine?”, a declarat Nicolescu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că are acordul Comisiei Europene, încă din august, pentru amânarea calendarului de liberalizare a preţului gazelor pentru populaţie până în 2021. Nicolescu a afirmat că a obţinut acordul fostului comisar european pentru Energie Gunther Ottinger în urma unei discuţii care a avut loc la inaugurarea gazoductului Iaşi -Ungheni (Republica Moldova).

„În 4 septembrie i-am transmis lui Ottinger o scrisoare în care i-am transmis că România va face un lucru corect pentru consumatorii casnici de gaze din ţara noastră”, a continuat Nicolescu.

Preţul gazelor naturale înregistrează un trend de scădere, dupa ce preţul ţiţeiului s-a redus şi continuă să se reducă, a mai spus Nicolescu.

Sursa Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea