Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Justiției, AMENINȚARE pentru Cîțu: Dacă forțează avizarea PNDL 3 de către MJ, riscă să dea cu subsemnatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Justiției, AMENINȚARE pentru Cîțu: Dacă forțează avizarea PNDL 3 de către MJ, riscă să dea cu subsemnatul

Stelian Ion, încă în funcție ca ministru al Justiției, după ce a fost remaniat de premierul Florin Cîțu, și-a început ziua de muncă cu amenințări la adresa șefului guvernului, avertizând că dacă forțează avizarea PNDL 3 de către MJ, riscă să dea cu subsemnatul.

„Legat de acest subiect (n.r – avizarea PNDL 3) am avut dreptate. Ministerul Justiției nu primise proiectul orginal pe care să dea aviz. Termenul de patru zile nu avea cum să curgă. Dacă ar fi fost așa, ședința de ieri ar fi continuat. Legat de tehnicalități, eu vreau să spun că în spatele meu nu e doar o clădire. La Ministerul Justiției lucrează oameni de zeci de ani care nu își permit să își pericliteze carierea și să facă lucruri ilegale. Ministerul Justiției, de-a lungul anilor, a fost garantul respectării legalității și de câte ori nu s-au respectat aceste avize și opinii, unii au ajuns să dea cu subsemnatul.

Avem toate ingredientele pentru o guvernare de succes. La Justiție mai avem de armonizat. dar electoratul ne-a dat un vot, nu suntem parașutați aici, am ajuns în colaiție în urma unui vot popular. E foarte important să lucrăm bine împreună, eu nu am văzut să se schimbe modul de coordonare. Aș vrea să văd acțiuni ale miniștrilor, e foarte imporatant să creem o echipă”., a declarat Stelian Ion.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe de altă parte dereglementarea pe partea de taximetrie, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. „Cu privire la transportul de persoane, a existat agitaţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea