Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Finanţelor: De la 1 iulie 2014 contribuţiile la asigurări sociale pentru angajatori vor scădea cu 5%

Dragoş Suciu

Publicat

în

De la 1 iulie 2014, contribuţiile la asigurări sociale pentru angajatori vor fi scăzute cu 5%, a anunţat ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

Reducerea contribuţiilor sociale cu 5% este un angajament politic. Este trecut în scris în acordul cu FMI, se va aplica începând cu 1 iulie 2014. Ne permitem din punct de vedere bugetar”, a spus Chiţoiu.

Faptul că am cuprins în Memorandum (convenit cu Fondul Monetar Internaţional-n.r.) intenţia foarte clară de a reduce contribuţiile de asigurări sociale cu o valoare semnificativă, de 5%, de la 1 iulie este un angajament politic pe care-l vom îndeplini„, a spus premierul Victor Ponta în şedinţa de guvern din 6 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea