Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministrul Finanțelor Daniel Chiţoiu a demisionat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Finanțelor Daniel Chiţoiu a decis, joi, să demisioneze. Acesta Daniel Chiţoiu a declarat că pleacă din Guvern pentru activitatea politică din PNL, fiind an electoral. El a anunţat că va prelua interimar funcţia de secretar general al PNL.

Crin Antonescu i-a mulţumit lui Chiţoiu pentru activitatea în Guvern. Preşedintele PNL a declarat că vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu se va ocupa de coordonarea Secretariatului General al PNL, cu titlu interimar, iar cel care deţine în prezent această funcţie, Eduard Hellvig, de campania prezidenţială.

Antonescu a susţinut că PNL se află într-un „moment de organizare şi reorganizare”. „Avem tot felul de probleme de rezolvat, suntem şi rămânem o echipă în care ne distribuim şi ne redistribuim roluri. La acest moment am discutat şi împreună cu domnul viceprim-ministru şi vicepreşedinte al partidului, Daniel Chiţoiu… Domnia sa a decis să pună capăt experienţei şi activităţii din fruntea Ministerului de Finanţe şi din Guvern. A avut o activitatea pe care eu şi PNL am susţinut-o în permanenţă, o activitate pentru care îi mulţumesc, o activitate care nu a fost deloc uşoară şi odată cu încheierea inclusiv a negocierilor cu misiunea din aceste zile a FMI, domnia sa a făcut opţiunea de a pleca din Guvern, de a demisiona din Guvern„, a spus Antonescu.

Liderul PNL a menţionat că „în cadrul unor mutaţii mai largi, în calitate de vicepreşedinte va deţine (…) şi funcţia de secretar general interimar pentru a coordona eforturile organizatorice ale partidului în acest an„.

Totodată, liderul PNL a ţinut să precizeze că dezminte „cât se poate de categoric ceea ce a fost repetat până la modul grotesc în spaţiul public referitor la faptul că în PNL ar fi tabere pro-PSD„.

S-a vorbit şi despre Daniel Chiţoiu, şi despre Radu Stroe, şi despre alţi colegi de-ai noştri ca fiind apropiaţi de PSD, apropiaţi de Victor Ponta. Nu sunt mai apropiaţi sau mai depărtaţi de aliaţii noştri de la guvernare, de prim-ministrul care conduce un Guvern comun decât suntem noi toţi (…) Toţi membrii din PNL, cei din echipa de conducere, sunt la egală distanţă, sau la egală apropriere de PSD şi de ceilalţi aliaţi din USL„, a mai spus Antonescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea