Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, merge duminică la Abrud, de Ziua Minerului și vizitează cariera de la Roșia Poieni și uzina Cupru Min

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, merge duminică la Abrud, de Ziua Minerului și vizitează Cupru Min, societatea care exploatează zăcământul de la Roșia Poieni, unde se află 60% din rezervele de cupru ale României.  

Cu ocazia Zilei Minerului și a aniversării celor 40 de ani de activitate, compania Cupru Min SA Abrud organizează, duminică, de la ora 10.00, un tur de presă prin cariera Roșia Poieni și uzina Cupru Min, la care va participa și ministrul Economiei, Mihai Viorel Fifor.

Ministrul Economiei va fi însoțit de către Radu Nicolae Chiurtu, secretar general în cadrul Ministerului Economiei și Alexandru Pugna, Secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, a anunțat firma de PR care se ocupă de organizarea evenimentului.

La finalul evenimentului se sărbătorește Ziua Minerului cu mâncare, dansuri și muzică tradițională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Vremea în România îm următoarea lună Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a explicat că această perioadă în care avem ploi, ninsori la munte și vreme rece în general va mai dura cel puțin până săptămâna viitoare, ulterior urmând a înregistra o creștere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea