// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ministrul Ecaterina Andronescu: Strângerea de bani pentru fondul clasei nu este legală și aduce “mai multă imagine negativă” şcolii

Strângerea de bani pentru fondul clasei nu este legală și aduce “mai multă imagine negativă” şcolii, avertizează ministrul Ecaterina Andronescu în reluarea discuției despre constituirea fondului clasei.

“Legală nu este. Dacă părinţi strâng bani, după opinia mea, aduc mult mai multă imagine negativă şcolii şi chiar unii părinţi se antagonizează în raport cu şcoala cu aceste fonduri, pentru că nimănui nu îi convine să scoată din buzunar. Chiar dacă părintele consideră că în felul acesta sprijină copilul, nu se bucură când scoate bani din buzunar şi îi pune într-un fond al clasei.

Mai bine să învăţăm să facem proiecte, să găsim resurse din bani europeni sau alte resurse şi să încercăm să aducem în şcoli ceea ce şcoala impune ca o necesitate. Este un ordin de ministru de mulţi ani de zile. Poate că întărim în lege“, a declarat, la un post Tv de știri, ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Sursa: ordineazilei.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419