Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, despre reluarea spectacolelor în săli: ”În momentul când vom avea un număr de îmbolnăviri format din două cifre, putem discuta acest lucru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Culturii,  Bogdan Gheorghiu, se află sâmbătă, 8 august 2020, într-o vizită de lucru la Alba Iulia. Acesta a susținut o conferință de presă în față la Sala Unirii, iar apoi a vizitat principalele obiective din Cetatea Alba Carolina.

Ministrul a vorbit despre posibilitatea reluării spectacolelor în spații închise în contextul epidemiologic actual. Gheorghiu a menționat că acest lucru va fi posibil doar când numărul de îmbolnăviri va fi format din două cifre.

”Am fost întrebat în repetate rânduri despre reluarea spectacolelor în săli și tot timpul am spus că în momentul când vom avea un număr de îmbolnăviri format din două cifre, putem discuta acest lucru.

Am să vă dau exemplul Austriei, care a permis reluarea spectacolelor în săli, cu condiții destul de stricte, în momentul când au avut 10-12 îmbolnăviri pe zi.

Când răspundeam la aceste întrebări noi erau la 100 și ceva de cazuri și așteptam scăderea sub suta de cazuri pentru a putea iniția și noi aceleași măsuri de relaxare. Din păcate, în loc să ne îndreptăm spre două cifre, ne-am îndreptat spre patru cifre. Din păcate, în astefel de condiții, nu putem spera prea curând la reluarea evenimentelor în interior”, a declarat Bogdan Gheorghiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea