Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ministrul Apărării, mesaj pentru militarii care vor să se pensioneze anticipat pentru condiții mai bune: Algoritmul de calcul al pensiilor rămâne același

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a declarat, vineri, că sistemul de calcul al pensiilor militarilor nu se va schimba, prin urmare, militarii nu au de ce să-şi ceară pensionarea anticipată, ca să prindă condiţii mai bune.

Adrian Ţuţuianu a adăugat că, în acest moment, la Ministerul Muncii este analizat întreg sistemul de pensii. Însă, la final, nu vor fi bani mai puţini pentru pensiile militare.

“Algoritmul de calcul al pensiilor militare trebuie să rămână acelaşi. Dacă vor fi nişte modificări, ele nu vor afecta şi nu sunt de natură să determine pe cei care ocupă astăzi funcţii în Armata Română să se pensioneze anticipat pentru a prinde condiţii mai favorabile. (…) Nu vor fi bani în minus pentru cei din sistemul pensiilor militare”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea