Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Apărării anunță creșterea veniturilor în Armată: Trei candidați pe un loc de rezervist

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Apărării anunță creșterea veniturilor în Armată: Trei candidați pe un loc de rezervist

Sunt deja 5.000 de candidați înscriși pentru cele 1.500 de posturi de rezerviști militari, iar înscrierile continuă, deși salariile sunt mici.

La fel și cele din armata profesionistă, dar în acest caz ministrul Apărării a anunțat creșterea veniturilor. Mulţi dintre soldaţii şi gradaţii profesionişti câștigă în medie, lunar, aproximativ 2.300 de lei.

Într-o atmosferă de sărbătoare, o nouă promoție de militari a ieșit pe porțile Colegiului Național Militar din Breaza.

Prezent la eveniment, ministrul Apărării a anunţat creşterea veniturilor în Armată. Mulţi dintre soldaţii şi gradaţii profesionişti au un venit mediu lunar de circa 2.300 de lei.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale: „Compensarea pentru deplasare, diurnă îi spunem în civilie, este 20 de lei, asta ar trebui să crească, ne-am propus să o creștem la 40 de lei. Trebuie să dăm compensațiile de chirie, oamenii trebuie să se mute dintr-o localitate în alta, 300 de lei pentru o chirie este foarte puțin.”

Pe de altă parte, serviciul militar voluntar are neaşteptat de mulți adepți, deşi veniturile sunt mici şi aici. Mai bine de trei candidaţi se bat deja pe un loc din cele 1.500 scoase la concurs, iar înscrierile continuă.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă Doar o treime dintre români (34%) sunt fericiţi la locul de muncă, aceştia menţionând că desfăşoară activităţi care îi împlinesc personal şi contribuie la o stare generală de bine, arată rezultatele unui studiu realizat de Reveal Marketing Research, citat de Agerpres. Majoritatea românilor (47%) se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea