Rămâi conectat

Economie

Ministerul Finanțelor: De anul viitor, firmele ar putea avea o Declarație Unică. Înregistrarea se va face online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societățile comerciale ar putea avea o Declarație Unică de anul viitor, iar comunicarea cu Fiscul se va face online, susțin reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice.

Oficialii din Ministerul de Finanțe au arătat că se gândesc la comasarea mai multor declarații pentru firme, încercându-se chiar realizarea unei Declarații unice.

„De comasat o să vedem dacă putem. Nu vor mai fi câte sunt astăzi, una singură vedem dacă este posibil, dacă nu, vedem care este cea mai ușoară formă”, au arătat reprezentanții MFP.

Declarația unică a fost depusă de peste 750.000 de persoane fizice (circa o treime – online), din estimarea de un milion, dar este posibil să se depășească 800.000.

„O să începem și pentru companii cu Spațiul Virtual Unic, cu obligația de a comunica doar prin această modalitate. De la 1 ianuarie, și pentru unii și pentru alții (adică și persoane fizice și juridice) asta va fi obligația. Nu este nicio altfel de abordare. Nu se va mai bugeta niciun fel de hârtie, timbru, absolut nimic”, au spus cei din Finanțe.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea