Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministerul Educaţiei = Ministerul întârzierilor. După șase luni, absolvenţii de liceu din 2014 își vor primi în curând diplomele de Bacalaureat!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ura și la gară, absolvenții de liceu ai anului 2014, pot liniștiți să plece la cules de căpșuni în sezonul viitor, căci vor avea la ei și diploma de bacalaureat, proaspăt eliberată de Ministerul Educației, cum altfel, dacă nu după nu mai puțin de 6 luni. eleviMinisterul întârzierilor, căci așa i s-ar potrivi mai bine numele, a mai bifat o reușită, după asigurarea elevilor de clasa I cum că vor avea abecedar… din semestrul II, și anume demararea eliberării diplomelor mai sus numite, după ce acestea au fost tipărite la Imprimeria Națională, operație posibilă post anchetă DNA, care a avut de cercetat monopolul unei companii private însărcinată pe această activitate.

Citeşte şi: modele de subiecte evaluare nationala 2015 clasa a VIII-a

Se pare că Ministerul Educației a terminat de livrat diplomele de bacalaureat către inspectoratele școlare, de aici, fiecare liceu trebuind să își ridice tipizatele, spre a ajunge într-un final fericit în mâinile absolvenților de liceu care au promovat examenul maturității de anul trecut. Trebuie totuși să admitem că aceștia nu au rămas chiar fără fir de act la mână, care să le dovedească performanța, dat fiind faptul că în iulie 2014, a primit fiecare câte o adeverință, valabilă un an de zile, care va fi acum înlocuită cu diploma originală. La nivelul județului Alba, după rezolvarea contestațiilor, un număr de 1921 de liceeni au promovat examenul de bacalaureat și ar fi trebuit să primească diploma în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea