Rămâi conectat

Actualitate

Ministerul Educației: Elevii, studenții și profesorii vor avea liber pe 2 decembrie. Cursurile vor fi recuperate pe parcursul anului 2016-2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elevi-liberGuvernul a decis să declare ziua de 2 decembrie 2016 – zi nelucrătoare, iar de această decizie se vor bucura și elevii, studenții și profesorii.

Cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte, a anunțat joi, Ministerul Educației.

”În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de vineri, 2 decembrie 2016, este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Națională a României).

Prin urmare, potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte.

În școlile din învățământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unități de învățământ. Reamintim, în acest context, că vacanța de iarnă a elevilor este programată între 24 decembrie 2016 și 8 ianuarie 2017.

În instituțiile de învățământ superior activitățile didactice din data de 2 decembrie vor fi reprogramate/recuperate în cursul semestrului I”, precizează Ministerul Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea