Rămâi conectat

Sport

Mijlocașul Eduard Crișan (Performanța Ighiu), convocat la lotul național Under 18 pentru o dublă cu Muntenegru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Eduard Crișan (Performanța Ighiu) a fost convocat la lotul național al României Under 18, care va susține în perioada 15-19 aprilie, două partide de verificare cu selecționata similară a Muntenegrului. Reunirea “tricolorilor” se va produce duminică, 15 aprilie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, întâlnirile fiind prevăzute marți, 17 aprilie, respectiv joi, 19 aprilie. de la ora 18.00.

Menționăm că în cursul lunii martie, trei tineri jucători componenți ai divizionarelor terțe din județ au fost convocați la Buftea, la o acțiune de selecție în vederea completării Under 18 al României. Este vorba despre Eduard Crișan (Performanța Ighiu), Daniel Tat și Cornel Boboia (Unirea Alba Iulia, foto stânga), fotbaliști care evoluează la conjudețene, născuți în anul 2000.

Eduard Crișan (foto dreapta) joacă în linia mediană și încă din perioada când era legitimat la OIimpia Aiud, înainte de a merge la Centrul de Excelență de la Tg. Mureș, a jucat pentru echipele de juniori ale României.

Din păcate va juca cu infiltrații, iar după această acțiune a lotului național Under 18 va trebui să suporte o intervenție chirurgicală la genunchi, pentru rezolvarea problemelor apărute la menisc. În dorim însănătoșire grabnică”, a comentat Armando Popescu, oficialul Peformanței Ighiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea