Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mihai Răzvan Ungureanu prezent la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*„Suntem o organizaţie puternică, pregătim alegerile interne”

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu este prezent la Alba Iulia pentru a participa la manifestările legate de Ziua Naţională a României, iar cu această ocazie a participat şi la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică Alba.

„Am venit pentru a participa la inaugurarea sediului filialei judeţene a partidului şi pentru a participa de asemenea la o întâlnire regională unde sunt reprezentanţi din 7 organizaţii. De asemenea particip la festivitatea de inaugurare a Laturii de Vest din Cetatea Alba Carolina. Mâine voi participa la sărbătoarea Naţională de 1 Decembrie”, a spus preşedintele Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu doreşte să candideze la viitoarele alegeri prezidenţiale.

„Este decizia mea, a fost susţinută de biroul permanent al partidului care este forul executiv suprem, de asemenea de colegiul director şi urmează să fie votată de consiliul naţional al partidului în 14 decembrie anul acesta. Altfel spus este o candidatură care trece prin votul tuturor organismelor statutare ale partidului. Altfel încât o decizie personală să devină una susţinută de propriul partid”, şi-a comentat acesta decizia de a candida.

MRU speră ca în primăvara anului 2014 partidul pe care îl conduce să aibă 18.000 de membrii.

„Ne apropiem cu paşi repezi de momentul când nu vom mai avea judeţ unde să nu fim reprezentaţi. Ţinta noastră este de 18.000 de membrii în primăvara anului viitor, şi îi vom avea. Noi ne susţinem din eforturile financiare ale membrilor de partid. Din micile generozităţi ale fiecărui coleg. Nu avem moguli, în partidul nostru. Nu avem stăpâni din umbră, suntem liberi şi ştim că libertatea este scumpă şi că independenţa este costisitoare, dar aşa este şi România” a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Întâlnire regională a Partidului Forţa Civică, la Alba Iulia.

„Faptul că avem sediu aici la Alba atestă faptul că suntem o organizaţie puternică, pregătim alegerile interne, iar astăzi organizaţia din Alba urmează să găzduiască o întâlnire regională a partidului unde vor fi prezenţi membrii din Braşov, Harghita, Mureş, Sibiu, Cluj, Hunedoara şi Bucureşti”, a mai spus preşedintele MRU.

În judeţul Alba sunt aproximativ 200 de membri, iar organizaţiile sunt constituite în oraşe ca Alba Iulia, Sebeş, Zlatna, Abrud şi Aiud.

La conferinţa de presă au participat şi preşedintele organizaţiei din Alba, Haţegan Marius Adrian şi secretarul general al partidului Kast Ioan – Andrei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea