Mihai Răzvan Ungureanu prezent la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică Alba

*„Suntem o organizaţie puternică, pregătim alegerile interne”

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu este prezent la Alba Iulia pentru a participa la manifestările legate de Ziua Naţională a României, iar cu această ocazie a participat şi la inaugurarea noului sediu al Partidului Forţa Civică Alba.

ELIT

„Am venit pentru a participa la inaugurarea sediului filialei judeţene a partidului şi pentru a participa de asemenea la o întâlnire regională unde sunt reprezentanţi din 7 organizaţii. De asemenea particip la festivitatea de inaugurare a Laturii de Vest din Cetatea Alba Carolina. Mâine voi participa la sărbătoarea Naţională de 1 Decembrie”, a spus preşedintele Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu doreşte să candideze la viitoarele alegeri prezidenţiale.

„Este decizia mea, a fost susţinută de biroul permanent al partidului care este forul executiv suprem, de asemenea de colegiul director şi urmează să fie votată de consiliul naţional al partidului în 14 decembrie anul acesta. Altfel spus este o candidatură care trece prin votul tuturor organismelor statutare ale partidului. Altfel încât o decizie personală să devină una susţinută de propriul partid”, şi-a comentat acesta decizia de a candida.

MRU speră ca în primăvara anului 2014 partidul pe care îl conduce să aibă 18.000 de membrii.

„Ne apropiem cu paşi repezi de momentul când nu vom mai avea judeţ unde să nu fim reprezentaţi. Ţinta noastră este de 18.000 de membrii în primăvara anului viitor, şi îi vom avea. Noi ne susţinem din eforturile financiare ale membrilor de partid. Din micile generozităţi ale fiecărui coleg. Nu avem moguli, în partidul nostru. Nu avem stăpâni din umbră, suntem liberi şi ştim că libertatea este scumpă şi că independenţa este costisitoare, dar aşa este şi România” a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Întâlnire regională a Partidului Forţa Civică, la Alba Iulia.

„Faptul că avem sediu aici la Alba atestă faptul că suntem o organizaţie puternică, pregătim alegerile interne, iar astăzi organizaţia din Alba urmează să găzduiască o întâlnire regională a partidului unde vor fi prezenţi membrii din Braşov, Harghita, Mureş, Sibiu, Cluj, Hunedoara şi Bucureşti”, a mai spus preşedintele MRU.

În judeţul Alba sunt aproximativ 200 de membri, iar organizaţiile sunt constituite în oraşe ca Alba Iulia, Sebeş, Zlatna, Abrud şi Aiud.

La conferinţa de presă au participat şi preşedintele organizaţiei din Alba, Haţegan Marius Adrian şi secretarul general al partidului Kast Ioan – Andrei.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

nc 30 noiembrie 2013 at 17:02

Unguentule… vai de capul tau… sincer !

nc, te-ai ratacit 30 noiembrie 2013 at 19:09

du-te si canta la masa tineretului psd-ist cu Mihai Sturzu.

Costel* 30 noiembrie 2013 at 19:52

Cu 200 de votanti din jud. Alba domnul MRU va ajunge Presedinte al Romaniei atunci cand renumitul bou de Kobe va ajunge Primar de Alba Iulia.

Costele, o sa ajunga Mihai Sturzu presedinte 1 decembrie 2013 at 14:16

de altfel, cu totul „intamplator”, televiziunea publica platita din banii roamnilor,dar falimentara in fapt, a gasit totusi144.000 de euro pt ca presedintele tineretului psd-ist, Mihai-Qiu sa fie platit si sa aiba emisiuni”culturale”pe tvr2. Acesta este un exemplu din renumitul BOU KOBE al usl, pt romani.

ion 1 decembrie 2013 at 10:45

Pt. …….cacariki. Dle. m-ati convins.Problema este cu liderul acestui partid,de unde bani pentru vaca kobe,ungvente etc.,el este viitorul locatar de la Cotroceni?

pentru' boii Kobe' antibasisti 1 decembrie 2013 at 13:27

care amintesc de guvernul de o luna a lui MRU: cu ce credeti ca-i trateaza plagiatorul pe musafirii lui ? Cu mancare facuta de bona filipineza? De ce nu afiseaza, mitomanul, costul si meniul de protocol al guvernului acum? Pe banii cu a fost mincinosul plagiator in concediu la Miami Beach? A lu’tata socru? De ce nu ne spune, cel ce minte cum deschide gura , cat costa avionul”lui Base” cu care se plimba acum in afara tarii? De ce l-a dat jos pe MRU cu sloganul NU VREM GAZE DE SIST, iar acum primul mincinos al tarii ne spune ca trebuie sa exploatam cu Chevron gasele astea?Dar R.Montana,cum ca Basescu e platit de RMGC? De ce vrea exploatare, dar s-o hotarasca altii, pt ca el fuge de raspundere? Cand a avut ROMANIA un prim ministru mai las si mai mincinos ca plagiatorul national??

Horea 1 decembrie 2013 at 12:01

„paeapapacacariki”,

ne-ai ameţit!
– in primul rand cu acest pseudonim
– in al doilea rand cu literele mari care obosesc lecturarea mesajului postat!

soimul de munte 2 decembrie 2013 at 12:45

si in al treilea rind cu continutul discursului demn de psd si pnl- cu asta nu-i atragi pe oameni @papacucu…etc.

Le-o 1 decembrie 2013 at 14:29

Meniu pentru vitelul( de mai sus) antiponta , curios – „… cu ce credeti ca-i trateaza plagiatorul pe musafirii lui ? Cu mancare facuta de bona filipineza? De ce nu afiseaza, mitomanul, costul si meniul de protocol al guvernului acum? Pe banii cu a fost mincinosul plagiator in concediu la Miami Beach ? ”

Fetelor, nu stiti nimica ?
Nuuu, ca nu ne-a spus mamica !
O fi coada cea stufoasa !
Nuuu, ca nu era paroasa.
O fi vreun picior, batu-l-ar sfantu’
Nuuu, ca n-atingea pamantu’!
Pai frunzuliiiita bobului,
Era …scula caluluui, mai !
Si calu’ baiat desteeept, mai,
Se batea cu ea pe pieeept !

apoliticul 1 decembrie 2013 at 18:41

De ce am alege pe unealta lui Base ?Se pare ca personajul asta sa cam trezit inselat de numirea lui ca premier .Asa si-a pierdut functia calduta pe care o avea inainte.El e convins ca a cistigat atita popularitate incit va fi propulsat pe un loc elegibil ca europarlamentar.Fara PDL si miscarea poponara a lui base e zero.

soimul de munte 2 decembrie 2013 at 12:49

ca gindesti ca ponta si kcarau. nu-i bai- e optiunea personala- da’ de ce-ti zici @apoliticul? ca esti si tu apolitic cum ii ponta doctor si kcarau liberal…

Comentariile sunt oprite