Rămâi conectat

Actualitate

Mihai Răzvan Ungureanu: ”Ponta nu are responsabilitatea propriilor cuvinte”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la Alba Iulia pentru o vizită de promovare a  Iniţiativei Civice de Centru – Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu a catalogat declarația premierului Victor Ponta care l-a acuzat că împreună cu Traian Băsescu ”au vândut țara străinilor” drept o aberație care nu merită a fi comentată.

”Trebuie să remarc cu aceeași neplăcere ca și în alte dăți că domnul Ponta nu are probabil, ca să-i găsesc o scuză, responsabilitatea propriilor cuvinte și a exprimării sale. Pe de o parte ceea ce domnia sa a zis îmi aduce aminte de ceea ce în anii ’90 rima cu sloganul >>nu ne vindem țara<<. Dacă aceasta este gândirea domniei sale atunci o spun clar că accidentul prin care a ajuns ministru devine o nenorocire pentru toată țara în fiecare zi, în fiecare minut care trece. (…) E greu să comentezi o aberație, îi las pe cei de specialitate,din domeniul clinic, să o facă”, a spus Ungureanu.

Totodată, acesta a dorit să-l asigure pe Victor Ponta că din partea sa nu vor exista niciodată atacuri la persoană preciazând totuși că nu poate conta pe admirația sa.

”În fața unui asemenea monument de incompetență și amoralitate nu poți fi în niciun fel mulțumit. Îi repet domnului ministru Ponta că, pentru a nu face de rușine o nație întreagă ar fi bine să părăsească palatal Victoria până când nu va căpăta o poreclă definitivă legată de modul în care își falsifică biografia, de exemplu. Pentru cei care nu înțeleg cuvântul plagiat pe care un viitor regim Antonescu-Ponta probabil ar decide să-l scoată din Dicționarul Explicativ al Limbii Române, am să spun eu din nou: plagiatul este un furt. Așa cum la țară gospodarul se supără când vine cineva noaptea și îi ia găinile din coteț, așa ne supărăm și noi din când în când observând cum unii vin și fură pasaje, capitole, texte întregi, punându-și apoi, cu neobrăzare numele ca autori”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu menționând că se așteaptă în continuare ca Ponta să renunțe la titlul de doctor să returneze statului banii încasați în plus, respective sporul de doctorat, cât și salariul de conferențiar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea