Mihai Coșer, despre problema transparenței: Pentru a nu avea parte de o generalizare nemeritată, atunci când nu vi se interzice în mod explicit, comunicați!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Fostul purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, Mihai Coșer, a vorbit într-o postare pe pagina sa de socializare despre problema transparenței din județul nostru, în actuala situație epidemiliogică, sugerându-le tuturor celor „prinși direct, la mijloc” o comunicare mai clară, atunci când acest lucru este posibil și bineînțeles, permis.

„Am altă treabă? Pur și simplu nu!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Așa că am observat că Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, s-a luat la declarat pe contul domniei sale de fb. Bravo! Că unii au înțeles ce au putut, e altă poveste. Omul a luat-o timid, dar sincer, înaintea controversatei rețete a statului secret și ne-a ținut companie cu o informație utilă. Până azi, 400 de teste! În șoapta acestei mici spovedanii a mai adăugat că PCR – ul ăla se va înflăcăra și, dimpreună cu țara sfânta a PCR-urilor, donat de o companie românească, va trece de faza de aperitiv și va îmbunătăți randamentul testărilor! Felicitări! Am remarcat că a deschis nasturii cojocului și spitalul județean, în urma râcâielilor presei. Tot în favoarea transparenței, au dat un comunicat de presă. Bun.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

E limpede că mușuroiul ăsta de furnici odihnite, compus din oameni, ONG-uri, presă, etc., care nu-și bate bocancii de călcâie în ritmul ordonanțelor de urgență, vrea să știe. E la fel de clar că în curând și cei care fac această coregrafie de criză trebuie să priceapă că nimeni nu-i calcă pe bombeu, nu vrea să le saboteze spațiul de lucru atunci cînd se cere transparență.

Propunerea unora dintre noi: pentru a nu avea parte de o generalizare nemeritată, atunci când istoviți predați tura, și unde nu vi se interzice în mod explicit, comunicați! Câte teste s-au făcut azi, pe unde s-a mai furișat virusul, ce vă dă încredere, ce aveți nevoie, cu ce vă putem ajuta. Un comunicat de presă vă scutește de amănunte perfectibile în funcție de cine pune mai multă presiune pentru a ajunge la informație. Știm că toată situația vă perplexează și nu vă relaxează pe voi, cei prinși direct, la mijloc. Dar nici noi nu ne aflăm întâmplător în case, ci pentru a vă încuraja.

Încrederea noastră crește, cu fiecare gest al vostru!”, a declarat Mihai Coșer, pe contul său de Facebook.

Sursă: Facebook – Mihai Kosher

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei