Rămâi conectat

Sport

Mihai Aurel Beldie a câştigat locul I la clasamentul Automobilelor Diesel, în etapa a II-a la Braşov

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 7-8 iunie, la Brasov pe unul dintre cele mai titrate trasee ale Campionalui Naţional de Viteză în Coasta s-a desfăşurat cea de-a doua etapă a sezonului 2014, iar Mihai Aurel Beldie a câştigat locul 1 la clasamentul Automobilelor Diesel.

La start s-a alineat echipa Tontsch Automotive în formula completă, Eduard Tontsch – BMW 2002 şi Mihai Aurel Beldie BMW 120d. Liderul grupei I2 după prima etapa, Eduard Tontsch a avut o etapă nu lipsită de emoţii, timoneria maşinii cedând în ultima urcare de concurs, Eduard fiind obligat să oprească în apropierea sosirii. Cu toate acestea având în vedere regulamentul grupei I Eddy reuşeste în prima urcare de concurs un timp foarte bun care îi asigura prima proziţie în clasamentul grupei I2, el rămânând în fruntea clasamentului grupei dupa primele doua etape.

Beldie Brasov02Juniorul echipei reuseste doua urcări excelente adjudecandu-şi locul 1 în grupa Automobilelor Diesel  “Brasovul este o etapă cu totul specială pentru mine. Este traseul pe care eu şi Fumi în anul 2013 am creat pentru prima data o echipa.

După o prima zi cu un parcurs fără probleme, a urmat ziua importantă. În prima manşă de recunoaşteri Fumi a spus pas şi astfel echipa tehnica a devenit vioara I. După o munca contra cronometru au reusit să ne puna in miscare de aceasta data cu un grup nou in totalitate de strada.

Am obţinut un rezultat care părea imposibil de atins în conditiile date şi anume câştigarea locului 1 în clasamentul Automobilelor Diesel şi locul 2 în clasamentul clasei H3. Sincer, este un rezultat la care nu mă asteptam. Atât eu cat si echipa mea ne-am facut datoria fără greșeala și tocmai de aceea acest rezultat il meritam din plin.” a declarat Mihai la finele etapei brasovene.

Urmatoarea etapă a Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2014 se va desfasura la Resita, in perioada 05-06.iulie.

În sezonul 2014 tanarul pilot al clubului sportiv Autosport Fair-Play Alba se bazeaza pe sprijinul urmatorilor parteneri: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broke


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea