Rămâi conectat

Societate

MIERCURI: Târgul firmelor de exerciţiu şi al întreprinderilor simulate, la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele mai bune firme virtuale, concepute şi puse în practică de elevi şi studenţi din Alba Iulia vor fi premiate miercuri, 3 aprilie, în cadrul unei competiţii ce va avea loc la Alba Mall, între orele 16.00 – 20.00.

Sub deviza Fii activ, fii implicat!”, 25 de firme de exerciţiu şi întreprinderi simulate vor participa la târgul dedicat lor. Viitorii oameni de afaceri îşi vor disputa titluri precum: cea mai bună firmă, cel mai reuşit stand  şi cel mai bun negociator.

Toţi cei care vor trece pragul celui mai mare centru comercial din oraş vor avea ocazia să vadă cum se prezintă firme de exerciţiu din diverse domenii de activitate: comerţ, catering, suveniruri, pompe funebre, imobiliare, cofetărie-patiserie şi turism. Elevii şi studenţii vor încerca să vă convingă că firma lor este cea mai pregătită să vă ofere produsul sau serviciul pe care îl căutaţi. Veţi avea prilejul să le răsfoiţi cataloagele de produse, pliantele, să le admiraţi standurile şi să încheiaţi o tranzacţie, fie ea şi virtuală.

Târgul face parte din proiectul „Fii activ, fii implicat”, care urmăreşte dezvoltarea abilităţilor de comunicare, formarea şi dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, manifestarea spiritului de competiţie şi desigur în aplicarea practică a cunoştinţelor teoretice dobândite de elevi şi studenţi.

Evenimentul este organizat de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, Alba Mall şi Supremia Group.

Directorul Colegiului Economic, Dan Anca, împreună cu coordonatorii acestei activităţi, au făcut tot posibilul pentru ca acest târg să devină o realitate pentru că, aşa cum mărturisea chiar directorul, „doar prin exerciţiu practic, tinerii de azi pot să devină antreprenorii de succes mâine.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea