MIERCURI: Lansare de carte la Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba. “Radiografia unor clipe”, autor dr. Mircea Frențiu

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba va găzdui un eveniment editorial de interes pentru publicul larg din Alba Iulia și nu numai, lansarea cărții “Radiografia unor clipe”, autor dr. Mircea Frențiu.

Reputat medic chirurg la Spitalul Municipal Blaj, ctitor de școală medicală românească, publicist și realizator de emisiuni radio și TV, doctorul Mircea Frențiu vine de această dată în fața publicului larg pentru   a-și lansa prima sa carte de autor, ce poartă un titlu simplu dar interesant – Radiografia unor clipe. Concepută ca o culegere de articole publicate timp de 18 ani în presa locală, cartea va fi lansată în prezența autorului, miercuri 21 noiembrie 2018, începând cu orele 18:00, la sala de lectură a Bibliotecii Județene “Lucian Blaga” Alba. Prezentarea cărții în fața publicului va fi făcută de reputatul prof.univ.dr. Ion Buzași – istoric literar, de către Gheorghe Ciul – director la cotidianul ,,Unirea” din Alba Iulia și de către prof. Ioan Moldovan – editorul cărții.

Evenimentul va fi animat de momente muzicale susținute de tinerii instrumentiști Tudor Dragoș la chitară clasică și Mădălina și Iulian Gherman – Neag la violă și vioară. În încheiere va avea loc o sesiune de autografe și vor fi oferite celor prezenți câte un exemplar din cartea lansată cu acest prilej. Intrarea este liberă iar autorul își dorește să-i fie alături cât mai mulți iubitori ai cărții de publicistică.

Proiectul face parte din Programul managerial al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba pe anul 2018/ 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/ 4.9Lansări de carte, și se va derula în conexiune cu proiectului 8.1. Zilele Bibliotecii ,,Lucian Blaga” Alba.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...