Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: Campionii naționali de raliuri, Bogdan Marișca și Simone Tempestini, își vor testa caii putere pe traseul de la Straja. Circulație restricționată între orele 10.00 – 18.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 21 martie, reprezintă o dată în care pasionaţii de automobilism din Alba Iulia pot să vadă în acţiune una dintre cele mai titrate echipe de raliu din România.  

Napoca Rally Academy urmează ca în data de 21 martie, de la ora 10.00 până la ora 18.00, să testeze echipamentele de concurs pentru sezonul 2018, respectiv 10 automobile. La testele care se vor desfăşura pe binecunoscutul traseu de la Straja, pe DJ 107, între Hapria şi Straja, vor participa piloții Bogdan Marișca – campion Naţional în exerciţiu şi Simone Tempestini –  campion mondial – Junior WRC.

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri se va desfăşura în perioada 23 – 25 Martie la Braşov, unde cei prezenţi la testele de la Alba Iulia au ca şi scop obţinerea victoriei la echipe cât şi victoria clasamentului general.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri între orele 10.00 -18.00, cu deschiderea circulaţiei la fiecare 45 de minute.

Testele automobilistice sunt organizate de către Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba ce va fi prezent la etapa de la Braşov prin intermediul echipajului: Mihai Beldie – Severina Beldie, cu un BMW E46 3.0i.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea