MIERCURI: Campionii naționali de raliuri, Bogdan Marișca și Simone Tempestini, își vor testa caii putere pe traseul de la Straja. Circulație restricționată între orele 10.00 – 18.00

Miercuri, 21 martie, reprezintă o dată în care pasionaţii de automobilism din Alba Iulia pot să vadă în acţiune una dintre cele mai titrate echipe de raliu din România.  

Napoca Rally Academy urmează ca în data de 21 martie, de la ora 10.00 până la ora 18.00, să testeze echipamentele de concurs pentru sezonul 2018, respectiv 10 automobile. La testele care se vor desfăşura pe binecunoscutul traseu de la Straja, pe DJ 107, între Hapria şi Straja, vor participa piloții Bogdan Marișca – campion Naţional în exerciţiu şi Simone Tempestini –  campion mondial – Junior WRC.

ELIT

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri se va desfăşura în perioada 23 – 25 Martie la Braşov, unde cei prezenţi la testele de la Alba Iulia au ca şi scop obţinerea victoriei la echipe cât şi victoria clasamentului general.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată miercuri între orele 10.00 -18.00, cu deschiderea circulaţiei la fiecare 45 de minute.

Testele automobilistice sunt organizate de către Clubul Sportiv Autosport Fair Play Alba ce va fi prezent la etapa de la Braşov prin intermediul echipajului: Mihai Beldie – Severina Beldie, cu un BMW E46 3.0i.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...