Rămâi conectat

Ştirea zilei

Microfon plantat sub biroul lui Raed Arafat: Parchetul face verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Microfon plantat sub biroul lui Raed Arafat: Parchetul face verificări

În cursul zilei de marți, 3 mai, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că în biroul secretarului de stat Raed Arafat a fost găsit un microfon, iar Parchetul General a efectuat o verificare.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Raed Arafat a acuzat săptămâna trecută DNA că ar fi avut o tentativă ”ilegală și bizară” de a redeschide dosarul, fapt care l-a ”vulnerabilizat” în fața opiniei publice și i-a transformat ultima jumătate de an ”într-un coșmar”.

Arafat a reacționat pe 28 aprilie după decizia definitivă a Tribunalului București care a respins cererea DNA de redeschidere a unui dosar. Conform surselor G4Media ar fi vorba de achiziția unor ambulanțe.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea