Rămâi conectat

Curier Județean

Meteorologii anunţă un weekend ploios. În Apuseni, precipitaţii de până la 25 l/mp

Alexandra Mates

Publicat

în

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi şi vânt puternic pentru acest weekend, valabilă pentru majoritatea zonelor. La noapte, în zona munţilor Apuseni, precipitaţiile vor fi însemnate, ajungând până la 25 l/mp.

Potrivit ANM, la sfârşitul acestei săptămâni va ploua în toată ţara. La altitudini de peste 1500 m precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă şi din nou în cursul zilei de duminică, în Banat, Crişana, Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi în zona Munţilor Apuseni cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp şi izolat 25 l/mp.

Vântul va sufla tare în special în zona montană înaltă, unde va avea intensificări temporare cu viteze de până la 70 km/h.

Totuşi, avem şi o veste bună. Temperaturile vor fi destul de ridicate. Maximele pe timpul zilei vor ajunge până la 18 – 20 de grade celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români Dragobetele, sărbătoare populară autohtonă, specifică îndeosebi zonei de sud a țării (Oltenia, Muntenia și parțial Dobrogea) are dată fixă de celebrare în fiecare localitate, dar variabilă de la o regiune la alta, fie la 24 sau 28 februarie, fie la 1 sau 25 martie. Tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea