Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO: Ploaie și vânt în Transilvania, până în 8 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit unui avertisment emis de ANM, în perioada 6 aprilie, ora 16.00 – 8 aprilie, ora 9.00, în Transilvania se așteaptă precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, unde se vor cumula cantități de 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp.

Vor fi ploi, mai ales averse și se vor semnala descărcări electrice, iar începând cu dimineața zilei de vineri, 7 aprilie, temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe creste.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50…60 km/h.

De asemenea, în cursul nopților de vineri spre sâmbătă (7/8 aprilie) şi sâmbătă spre duminică (8/9 aprilie) se va produce brumă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea