Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Cum va fi vremea în Transilvania, până la începutul lunii februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii anunță că în următoarele două săptămâni, în Transilvania vremea va rămâne, în general, caldă, iar temperaturile vor fi, în mare parte, pozitive atât pe timpul zilei, cât şi pe parcursul nopţilor. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) mai estimează că, începând cu data de 22 ianuarie, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare va fi mai mare.

Pe parcursul primelor 5 zile, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime apropiate de o medie de 7 grade. În intervalul 24-27 ianuarie, această medie nu va mai depăşi 4 grade, iar ulterior va fi în jur de 2 grade. Valorile termice nocturne vor fi permanent negative şi local se va consemna gerul în depresiuni, cu precădere între 28 ianuarie şi 1 februarie, când media regională a temperaturilor minime va fi în jur de -5 grade.

Până pe 22 ianuarie şi după 28 ianuarie, condiţiile de apariţie a precipitaţiilor vor fi reduse, dar în celelalte zile vor fi precipitaţii mixte, care pe arii restrânse pot fi moderate cantitativ în 23, 24 şi 27 ianuarie. Vor fi condiţii de polei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea