Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, ultimul examen stagional, cu “virușii verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir, vineri, 25 mai, de la ora 18.00, pe “Clujana”, este prologul etapei ce trage cortina peste stagiunea Seriei a 5-a.

Gruparea de sub Drăgana (51 de puncte) are șanse matematice de a urca pe ultima treaptă a podiumului, dacă va învinge, iar Unirea Alba Iulia se va impune în “derby de Alba” de la Ighiu. “Roș-albaștrii” abordează ultimul test cu un efectiv redus numeric, după ce juniorii Udrea și Ciobanu nu s-au mai prezentat, preferând să-și canalizeze energiile spre activitatea școlară. La precedentele descinderi pe Someș în acest retur, formația cugireană a înregistrat două eșecuri, 1-3 cu CFR Cluj II și 2-3 cu “U” Cluj. “Virușii verzi” se situează pe poziția a 8-a, cu 42 de puncte și în 2018, pe teren propriu, au repurtat numai victorii, exceptând remiza cu Industria Galda (1-1). “Ținând cont că este ultimul meci, încercăm să lăsăm o impresie bună și să câștigăm. Chiar dacă disputa nu mai are miză, este un joc de fotbal în care vom lupta pentru orgoliul nostru și pentru a încheia campionatul cu un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Călin Moldovan, ce are 15 jucători la dispoziție.

*Făgărășanu și M. Codrea – randament de senzație

Atacanții Cugirului, ambii “inventați” de Călin Moldovan au un randament de senzație. Împreună au semnat 29 din totalul celor 44 de goluri cugirene în acest sezon: Făgărășanu – golgheterul seriei, cu 22 de goluri, juniorul Marian Codrea – 7 reușite. Mai pregnant este aportul celor doi în partea secundă a campionatului, când din cele 17 de goluri, cei doi au semnat 14, un procentaj remarcabil (Făgărășanu – a punctat de 8 ori, iar Marian Codrea – în șase rânduri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea