Ziarul Unirea

Metalurgistul Cugir și-a stabilit amicalele și cantonamentul centralizat

Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată dintre cele patru conjudețene la finele turului Seriei a 4-a a Ligii a 3-a (locul al 5-lea, la șase puncte de liderul Șoimii Lipova), și-a structurat, în mare, programul de pregătire al perioadei de iarnă.

Astfel, gruparea de sub Drăgana și-a fixat reunirea pentru luni, 21 ianuarie (când va începe și Unirea Alba Iulia, o altă conjudețeană). Deocamdată au fost stabilite 5 jocuri de verificare, după cum urmează: cu Sportul Petrești (26 ianuarie) și dublele cu CS Hunedoara (2 și 16 februarie) și Hermannstadt II (13 și 20 februarie), dar mai pot surveni modificări în acest sens.

ELIT

Asta întrucât începând din 1 februarie gruparea de sub Drăgana va efectua un cantonament centralizat, la Govora, o premieră pentru echipierii cugirenii, ce se pregăteau, de regulă, la domiciliu, în pauzele competiționale.

În privința efectivului, sunt certe despărțirile de I. Tătaru, L. Tudor, Vaștag și B. Lemac, în vreme ce juniorul Dican se pregătește în Antalya cu prim-divizionara Dunărea Călărași, sperând să-l convingă pe antrenorul Dan Alexa. Deocamdată, niciun transfer anunțat oficial de formația cugireană, ce are însă în intenție o masivă campanie de achiziții, pe listă fiind Ov. Morariu (s-a pregătit din toamnă cu Metalurgistul), Bold (va reveni din Germania) sau doi-trei echipieri ai Unirii Alba Iulia (Vitinha și P. Păcurar), echipă ce suferă în această perioadă din motive financiare.

Dan HENEGAR