Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj, sâmbătă, ora 18.00 | Rupeți tradiția împotriva „virușilor verzi”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj (sâmbătă, ora 18.00, pe “Arena CSO”).

Cea mai bună echipă din Alba în ultimele sezoane are în față o garnitură a “virușilor vezi” slăbită considerabil (majoritatea jucătorilor experimentanți au plecat în intersezon, vezi Ceaca și Căt. Creț la CS Ocna Mureș; a mai rămas Tilincă).

“Obiectivul nostru este să prindem play-off-ul într-o serie relativ asemănătoare cu stagiunea anterioară, cu amendamentul că CS Hunedoara s-a întărit serios. Este clar că ne dorim să pășim cu dreptul, dar trebuie să fim foarte circumspecți, atenți și concentrați, întrucât «acasă»nu avem de partea noastră statistica”, a spus Lucian Itu (la al treilea sezon la cârma “roș-albaștrilor”).

Va lipsi Șt. Radu – accidentat. Sănătatea a pierdut în cupă, la Jucu, 0-4 cu “U” Cluj, însă are trei remize consecutive sub Drăgana: 1-1 în 2017, 0-0 în 2019 și mai ales un nebun 3-3 în noiembrie 2020 ultima reprezentație (în retur, în aprilie, 1-0 pentru Cugir).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea