Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, prima echipă din Alba ce reia pregătirile | M. Lupu și Haj, așteptați la reunire

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir este cea mai grăbită formație din Alba, astăzi, la ora 15.00 fiind prevăzută prima ședință de pregătire a anului pentru formația de sub Drăgana (celelalte două conjudețene au fixată reunirea peste o săptămână, luni, 24 ianuarie).

“Roș-albaștrii”, deja calificați în play-off-ul Seriei a 9-a din Liga a 3-a, intenționează să ridice ștacheta în acest sezon, după ce în precdentul au fost prezenți la primul baraj al promovării în eșalonul superior. “În plan fotbalistic ne propunem să depășim ceea ce am realizat campionatul anterior. Știm că nu va fi ușor, că vom avea de tras și tocmai de aceea în această perioadă de pregătire este nevoie de multă muncă, să acumulăm din punct de vedere fizic. Din păcate, ne cam încurcă starea meteo din această perioadă”, a spus antrenorul Lucian Itu, cel care a preluat formația din orașul natal în vara anului 2019.

La antrenamentul prin care se pune punct unei vacanțe de  6 săptămâni sunt așteptați și atacantul Marius Lupu (golgheterul formației, cu 10 reușite, aflat în “cărți” pentru a pleca la divizionara secundă Concordia Chiajna) și mijlocașul unirist Paul Haj (18 ani, decis să se despartă de “alb-negri”, chiar și printr-un memoriu de a deveni liber de contract, tânărul jucător având numeroase restanțe). De asemenea vor fi și câțiva jucători în probe, printre care mijlocașul de bandă Casian Cîmpean (n. 2002, Sănătatea Cluj).

Cu Marius Lupu mai așteptăm câteva zile. Deocamdată nu e nimic concret și am amânat o decizie”, a spus președintele Călin Mureșan. În acest context, al modificărilor din efectiv, tinerii Al. Popescu și Tănăsescu, împrumutați pentru un sezon de la Sport Team București, au fost anunțați că sunt liberi să își caute alte destinații. Să mai precizăm faptul că atacantul Daniel Nicula (două reușite în prima parte a stagiunii) împrumutat până în vară la Metalurgistul Cugir, a semnat un nou contract, pe o perioadă de 5 ani de zile, cu prim-divizionara Gaz Metan Mediaș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea